Quality Hotel™
Grand Kongsberg

MAC_0422.jpg
 

Quality Hotel Grand Kongsberg ligger i sentrum av Kongsberg, kun en times kjøring fra Oslo. Hotellet er moderne med stemningsfull restaurant, festsal, bar og et deilig spaanlegg.

Quality Grand Hotell har alltid vært mer en bare et konferansehotell. Dette er et hotell hvor du får flere opplevelser i en pakke. Her bor du behagelig, spiser godt og kan nyte et spaopphold eller kose deg med Kongsbergs kulturaktiviteter. Hotellet har 25 konferanserom som rommer inntil 600 personer. Har du behov for hjelp til å arrangere ditt arrangement, så har hotellet dyktige ansatte som kan hjelpe med det.

Hotellets beliggenhet er ideell for å oppleve Kongsbergs mangfoldige kulturtilbud. Opplev Kongsberg kirke, Norges største og vakreste barokkirke med hele 2400 sitteplasser. Lær mer om byens unike historie på Norsk Bergverksmuseum, Sølvgruvene eller de fem andre museene du finner i Smeltehytta i sentrum av Kongsberg.

Ønsker du fysisk utfoldelse anbefaler vi en runde på Kongsberg Golfbane, Norges lengste og flotteste 18-hulls bane eller en fartsfylt runde på Go-Kartbanen. Om vinteren kan du nyte de flotte skibakkene på Kongsberg skisenter bare 5 minutter fra hotellet. Hos oss finner du spennende aktiviteter for enhver smak.

 
 

Fakta

  • Antall hotellrom : 180 hotellrom – 320 sengeplasser
  • Antall konferanselokaler : 25 stk – plass til over 600 deltagere
  • Avstand flyplass :
    Sandefjord lufthavn, Torp: 88 km – ca 1.30 minutter, Oslo lufthavn Gardermoen: 113 – ca 1 h 40 min
  • Avstand Kongsberg stasjon : 2 km – ca 5 minutter
 

Hotellrom /Konferanse- og møterom