Ny salgsdirektør Miklagard

 
Øyvind Abelvik  Salgsdirektør, Miklagard Resort

Øyvind Abelvik
Salgsdirektør, Miklagard Resort

 

Øyvind Abelvik er ansatt som ny salgsdirektør på Miklagard, Haut Nordic sitt nye og unike hotell ved Gardermoen.  

Høsten 2020 åpner Miklagard dørene. Hotellet ligger 9 minutter unna OSL Gardermoen og kommer til å skille seg kraftig ut fra eksisterende hoteller i regionen. Én ting er at gjestene møtes av et av de største spa-anleggene i Stor-Oslo, moderne og fleksible kurs og konferanse-lokaler og beliggenhet som nærmeste nabo til Norges beste golfbane. Vel så kjennetegnende for hotellet blir de helt spesielle omgivelsene.

Haut Nordic er et konsern i vekst som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik. I den senere tid har selskapet etablert seg i Facility Management bransjen gjennom Haut Nordic Facility Services AS, samt lansert sitt samarbeid med Aker/FB Eiendom.

-Vi er svært tilfreds med å få Øyvind Abelvik på plass slik at vi nå kan komme i gang med pre-bookinger på vår nye storsatsning Miklagard hotell sier kommersiell direktør Kenneth Jensen. -Øyvind har lang erfaring og unik kompetanse i regionen og denne ansettelsen markerer startskuddet for Miklagard.

Øyvind Abelvik har 17 års erfaring i salg. De siste 5 årene har han vært salgssjef på Quality Airport Hotel Gardermoen med svært gode resultater.

Vi er overbevist om at Øyvind er rett mann for oss og er veldig glad for å ha fått han på laget.
— Kenneth Jensen, Kommersiell direktør/CCO


-Jeg er ydmyk og i ekstase over å ha fått denne muligheten til å lede salgsteamet på Miklagard. Dette blir et helt unikt hotell, på Norges flotteste golfbane og nære flyplassen. Haut Nordic AS er i kjempevekst og har svært mange dyktige mennesker i sin organisasjon. Jeg ser frem til å dra nytte av kunnskapen og erfaringene disse innehar.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

 

Sondre Prestegard
CEO og eier Haut Nordic AS
E-post: sondre.prestegard@choice.no
Tlf:  +47 977 44 066

Kenneth Jensen
Kommersiell direktør/CCO
Epost: kenneth.jensen@hautnordic.no
Telefon: + 47 917 14 604