Ny konserndirektør i Haut Nordic

 
Olav Langli  Konserndirektør, Haut Nordic AS

Olav Langli
Konserndirektør, Haut Nordic AS

 

Olav Langli (42) er ansatt som konserndirektør i Haut Nordic AS samt administrerende direktør og partner i Haut Nordic Facility Services AS. Haut Nordic er et konsern i vekst som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik, og etablerer seg nå i Facility Management bransjen gjennom datterselskapet Haut Nordic Facility Services AS. Langli tiltrådte stillingen 1. september 2018.

Vi har nå en konsernledergruppe som er godt rustet til å ta Haut Nordic konsernet inn i fremtiden. Kombinasjonen av kompetanse er helt unik
og vi skal sammen skape historie.
— Sondre Prestegard, CEO og eier i Haut Nordic AS.

Haut Nordic AS leder an med effektive hoteller for reisende, som ønsker å møtes og bo i moderne og spennende omgivelser. Haut Nordic sine hoteller i Kongsberg og Gjøvik er en del av Nordic Choice Hotels franchise partneravtale, og derav del i en av Nordens ledende hotellselskap med 188 hoteller på mer en 100 destinasjoner i Skandinavia og Bltikum.

I tillegg til hoteller og svært populære Magazinet Møtesenter i Kongsberg driver konsernet også en rekke restauranter i og utenfor hotellene. Restauranthuset «Glade Kongsberg» er konsernets største enkeltstående restaurantprosjekt.

 

«MAKE IT HAPPEN»

Olav Langli har 20 års fartstid innen servicebransjen og har hatt ulike direktørstillinger i Radisson Blu. Etter sin tid som hotelldirektør overtok han rollen som driftsdirektør i Norge for merkevaren Comfort Hotels i Nordic Choice Hotels. De siste to årene har Langli ledet og utviklet Facility Services som segmentdirektør i ISS Norge.

-Jeg valgte Haut Nordic blant annet på bakgrunn av menneskene i konsernet, de energiske ambisjoner til eier Sondre Prestegard, samt konsernets ekspansive vekst -og etablerings planer innen både Hotell- og Facility Management.

-Jeg ser virkelig frem til å etablere Haut Nordic Facility Services AS. Vi har satt en ambisiøs og forpliktende visjon innen bærekraft, og gjennom innovative matkonsepter og personlig servicenivå skal vi flytte grenser for hva som er mulig innen dette segmentet.

 

JETSKI Over GRØNLAND

Jeg sier til mine medarbeidere at om vårt nye Facility selskap ikke klarer å bidra som en bransje-innovatør og bærekraft ambassadør på en positiv måte, skal jeg personlig gå over Grønland på jet-ski som straff. Så det er vår egen interne ambisjon og forventning som er den aller tøffeste utfordringen, uttaler Olav Langli.

 

Haut Nordic vokser i rekordfart

– Ansettelsen av Olav Langli er en ny del av konsernets nye strategi. For med satsningen innen Facility Management bransjen gir dette Haut Nordic spennende synergier som både eiere, partnere, kunder og kollegaer vil kunne dra nytte av.           

Langli skal jobbe mest med konsernets satsing; Facility Services, men også bidra på strategisk nivå inn i hotell divisjonen, sier CEO og eier i Haut Nordic, Sondre Prestegard.

Etableringen av vårt nye hovedkontor i Fornebuporten er en liten men viktig strategisk beslutning i de mange spennende nyhetene som vil komme fra Haut Nordic familien i nær framtid, avslutter CEO og eier i Haut Nordic, Sondre Prestegard.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

 

Sondre Prestegard
CEO og eier Haut Nordic AS
E-post: sondre.prestegard@choice.no
Tlf:  +47 977 44 066

Olav Langli
Konserndirektør Haut Nordic AS.
E-post: olav.langli@hautnordic.no
Tlf: +47 480 60 480