Ådne Skurdal kåret til Årets unge ledertalent i reiselivet!

I tillegg til bred ledererfaring og strålende økonomiske resultater har Ådne vist stort pågangsmot og initiativ for å trekke trafikk fra Oslo, til glede ikke bare for sin egen bedrift, men for hele Gjøvik-regionen. Han har tatt initiativ til «Pendlerrennet», verdens lengste skirenn fra Gjøvik til Oslo. Mot alle odds har han også lykkes med å skape suksess med en takterrasse, populært kalt Pi-Taket, på Gjøvik og etablert et samlingsted for lokalbefolkningen.
— Juryens begrunnelse
Ådne Skurdal  Vise Administrerende Direktør/Dep CEO

Ådne Skurdal
Vise Administrerende Direktør/Dep CEO

 

Ådne contribution to Haut Nordic’s success over the last few years have been outstanding. We are therefore delighted and proud for Ådne to receive this prestigious award. The award is also a great inspiration to the entire Haut Nordic team at a time when we have just got Aker in as a partner and are looking at significantly expanding our operations.

Torstein Storækre

Managing Director, FP Holding AS

 

Ådne har de siste årene jobbet som hotelldirektør for Quality Hotel Strand men gikk fra 01.01.2018 inn i konsernledelsen i Haut Nordic
Hotels & Restaurants. Ådne er nå visekonsernsjef med ansvar for all drift på våre hoteller og restauranter. Han jobber også mot våre nye hotellprosjekt på Fornebu, Gardermoen og Tromsø.

Ådne er noe av det absolutt dyktigste man finner i hotell-og reiselivsnæringen. Han har jobbet systematisk siden han var 17-åring for å komme dit han er i dag. Han er en garantist for godt arbeidsmiljø, sterke produkter og sterke resultater. Han er også nytenkende og endringsvillig. Med årene er han også blitt mer risikovillig; noe hans satsing på en stor takrestaurant på Strand på Gjøvik viser. Her knuste han alle spådommer og har leverte fantastiske resultater fra åpningsdagen for 3 år siden.

Vi gratulerer Ådne så mye med denne prisen!
 

Sondre Prestegard

Administrerende direktør / CEO, Haut Nordic Hotels & Restaurants

 

ÅretsAnsatt.JPG
Bilde_Ådne.jpg
DSC01196.JPG