Glade Kongsberg

 

Restauranthuset Glade Kongsberg ligger vakkert til i en ærverdig herregårdsbygning ved Numedalslågen i Kongsberg. I sommerhalvåret er vår terasse ypperlig til sommerfester, firmaarrangementer og private selskap. Med plass til 150 gjester kan gjestene nyte et stort hageområde med stor utegrill og flott utsikt til Lågen.  

Haut Nordic er deleier i Glade Kongsberg AS som består av restaurantene Big Horn Steak house Kongsberg og Dolly Dimples Kongsberg. Vi tilbyr et måltid basert på gode råvarer og stor matglede. Restauranthuset Glade Kongsberg er også godt egnet til mindre konferanser eller møter. Vi tilbyr også utkjøring til Kongsberg og omegn. 
 

 
 
Glade Kongsberg
Glade Kongsberg
Glade Kongsberg
 

Big Horn Steak House

Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. Big Horns konsept er enkelt og veltilpasset; høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Smaksopplevelsen skal stå i fokus og våre gjester skal nyte god service og rask servering.

Det er totalt 29 Big Horn Steak House restauranter hvorav 28 i Norge og 1 på Gran Canaria (Puerto Rico), Spania.

 

Dolly Dimple’S

Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder med restauranter fordelt over hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes der den også har hovedkontor. Kjeden administreres av holdingselskapet Dolly Dimple’s Norge AS, som har ansvar for produktutvikling, markedsføring, regnskapsføring og drift. Dolly Dimple’s kjeden eies av NorgesGruppen Servicehandel AS.