Clarion Collection®
Hotel Grand, Gjøvik

Lobby-Businessbord-Clarion-Collection-Hotel-Grand-Gjovik.jpg.jpg
 

Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik ligger sentralt i sentrum av Gjøvik med kun tre minutters gange til Norges største innsjø, Mjøsa.

Hotellet byr på en hyggelige og intime atmosfære i en sjarmerende bygning fra tidlig 1900-tall. Her finner du 90 rom i klassisk stil med alle moderne bekvemligheter som tv og gratis tilgang på trådløst internet.

I området rundt hotellet finner du et variert utvalg av restauranter, coctail lounges og handlegater med spesialbutikker. Hotellet byr også på gangavstand til byens mange attraksjoner som Gjøvik Glassverk og Gjøvik Sjokoladefabrikk hvor du både kan kjøpe sjokolade og se hvordan den lages.

I hotellets koselige spisesal serveres både frokost og et kveldsmåltid. Romprisen inkluderer frokostbuffet, kveldsmåltid og gratis økologisk Fairtrade kaffe hele døgnet.

Hotellet byr også på moderne konferanse- og møtefasiliteter, fax- og kopimaskiner, aviskiosk og gratis tilgang på datamaskiner med internett i lobbyen.

Vi vet betydningen av å holde seg i form selv når man er på reise. Vi henviser derfor våre gjester til svømmehallen på Gjøvik Olymiske Fjellhall bare 500 meter fra hotellet. Om du ønsker å spille golf finner du Gjøvik og Toten golfbane en 20 minutters biltur fra hotellet.

 

Fakta

  • Antall hotellrom : 90 stk – 151 senger
  • Antall konferanselokaler : 3 stk – plass til 120 deltagere
  • Avstand flyplass : Oslo Lufthavn, Gardermoen: 95 km, ca 75 min
 

Book Hotellrom